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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
02/09/1996 |
Data da última atualização: |
06/09/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BARROS, N. N.; KAWAS, J. R.; FREIRE, L. C. L.; ARAUJO FILHO, J. A. de; SHELTON, J. M.; JOHNSON, W. L. |
Afiliação: |
NELSON NOGUEIRA BARROS, CNPC; JOÃO AMBRÓSIO DE ARAÚJO FILHO, CNPC. |
Título: |
Digestibility and intake of various native and introduced forages by goats and hair sheep in Northeast Brazil. |
Ano de publicação: |
1986 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO TÉCNICO-CIENTÍFICA DO PROGRAMA DE APOIO A PESQUISA COLABORATIVA DE PEQUENOS RUMINANTES, 1., 1986. Sobral. Anais... Sobral: EMBRAPA-CNPC: SR-CRSP, 1986. p. 219-233. (EMBRAPA-CNPC. Documentos, 6). |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: Results from a series of studies conducted at the EMBRAPA/CNPA were used to evaluate the quality of various native and introduced forages fed to goats and tropical hair sheep. Reduced forage quality was sttributed to a decreased dry matter intake and digestibility, decreases nitrogen content and intake appeared to be associated more with an increase in cell wall components, and a reduction in digestibility were affected by stage of maturity and forage species. Dry matter intake was lower for the grasses and digestibility was lower for the range species. [Digestibilidade e consumo de várias forragens nativas e introduzidas para cabras e ovelhas lanadas no Nordeste do Brasil]. |
Palavras-Chave: |
Brasil; Foods for animals; Nordeste; Northeast. |
Thesagro: |
Alimento para animal; Caprino; Consumo; Digestibilidade; Forragem; Nutrição animal; Ovino; Pastagem nativa. |
Thesaurus Nal: |
Animal nutrition; Brazil; Digestibility; Feed intake; Forage; Goats; Sheep. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/56854/1/AAC-Digestibility-and-intake.pdf
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Marc: |
LEADER 01922nam a2200397 a 4500 001 1514540 005 2021-09-06 008 1986 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBARROS, N. N. 245 $aDigestibility and intake of various native and introduced forages by goats and hair sheep in Northeast Brazil.$h[electronic resource] 260 $aIn: REUNIÃO TÉCNICO-CIENTÍFICA DO PROGRAMA DE APOIO A PESQUISA COLABORATIVA DE PEQUENOS RUMINANTES, 1., 1986. Sobral. Anais... Sobral: EMBRAPA-CNPC: SR-CRSP, 1986. p. 219-233. (EMBRAPA-CNPC. Documentos$c1986 520 $aAbstract: Results from a series of studies conducted at the EMBRAPA/CNPA were used to evaluate the quality of various native and introduced forages fed to goats and tropical hair sheep. Reduced forage quality was sttributed to a decreased dry matter intake and digestibility, decreases nitrogen content and intake appeared to be associated more with an increase in cell wall components, and a reduction in digestibility were affected by stage of maturity and forage species. Dry matter intake was lower for the grasses and digestibility was lower for the range species. [Digestibilidade e consumo de várias forragens nativas e introduzidas para cabras e ovelhas lanadas no Nordeste do Brasil]. 650 $aAnimal nutrition 650 $aBrazil 650 $aDigestibility 650 $aFeed intake 650 $aForage 650 $aGoats 650 $aSheep 650 $aAlimento para animal 650 $aCaprino 650 $aConsumo 650 $aDigestibilidade 650 $aForragem 650 $aNutrição animal 650 $aOvino 650 $aPastagem nativa 653 $aBrasil 653 $aFoods for animals 653 $aNordeste 653 $aNortheast 700 1 $aKAWAS, J. R. 700 1 $aFREIRE, L. C. L. 700 1 $aARAUJO FILHO, J. A. de 700 1 $aSHELTON, J. M. 700 1 $aJOHNSON, W. L.
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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Biblioteca |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio Ambiente. |
Data corrente: |
18/12/2023 |
Data da última atualização: |
19/03/2024 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
FERRE, M.; GOMEZ, M. M. R. G.; VEDOVOTO, G. L.; CANTO, G. B.; CHOCANTA, B. E. A.; MARQUES, D. V.; RODRÍGUEZ-BORRAY, G.-A.; SOUZA, M. O. de; URRIAGO, A. R. V.; RODRIGUES, G. S.; SÁNCHEZ-LOZANO, J.-I.; ZAMBRANO-MORENO, G.-S.; ARIAS, M. A. L.; ZAPATA-TAMAYO, C.-A.; GOULET, F.; PROIETTI, C.; ROMÉMONT, A. de. |
Afiliação: |
MARIE FERRE, UMR Innovation, Cirad Montpellier; MARIA MARGARITA RAMIREZ GOMEZ, Agrosavia, Bogotá; GRACIELA LUZIA VEDOVOTO, SUEST; GENOWEFA BLUNDO CANTO, UMR Innovation, Cirad, Montpellier; BEATRIZ ELENA AGUDELO CHOCONTA, Agrosavia, Bogotá; DANIELA VIEIRA MARQUES, SUEST; GONZALO-ALFREDO RODRÍGUEZ-BORRAY, Agrosavia, Bogotá; MIRIAN OLIVEIRA DE SOUZA, SUEST; ANGELA ROCIO VASQUEZ URRIAGO, Agrosavia, Bogotá; GERALDO STACHETTI RODRIGUES, CNPMA; JULIANA-IVONNE SÁNCHEZ-LOZANO, Agrosavia, Bogotá; GREGORIO-SALOMÓN ZAMBRANO-MORENO, Agrosavia, Bogotá; MARIA AIDE LONDONO ARIAS, Agrosavia, Bogotá; CRISTÓBAL-ALFONSO ZAPATA-TAMAYO, Agrosavia, Bogotá; FRÉDÉRIC GOULET, UMR Innovation, Cirad, Montpellier; CLAUDIO PROIETTI, UMR Innovation, Cirad, Montpellier; AURELLE DE ROMÉMONT, UMR Innovation, Cirad, Montpellier. |
Título: |
Culture of impact in agricultural research organizations: what for and how? insights from a cross-analysis of Cirad, Embrapa, and Agrosavia institutes |
Ano de publicação: |
2023 |
Fonte/Imprenta: |
In: Eu-SPRI Annual Conference 2023: research with impact, 15th June 2023. p. 258-259. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Impacto Ambiental; Impacto Econômico; Impacto Social. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1159885/1/RA-RodriguesGS-Eu-SPRI-Annual-Conference-2023.pdf
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Marc: |
LEADER 01084nam a2200325 a 4500 001 2159885 005 2024-03-19 008 2023 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aFERRE, M. 245 $aCulture of impact in agricultural research organizations$bwhat for and how? insights from a cross-analysis of Cirad, Embrapa, and Agrosavia institutes$h[electronic resource] 260 $aIn: Eu-SPRI Annual Conference 2023: research with impact, 15th June 2023. p. 258-259.$c2023 650 $aImpacto Ambiental 650 $aImpacto Econômico 650 $aImpacto Social 700 1 $aGOMEZ, M. M. R. G. 700 1 $aVEDOVOTO, G. L. 700 1 $aCANTO, G. B. 700 1 $aCHOCANTA, B. E. A. 700 1 $aMARQUES, D. V. 700 1 $aRODRÍGUEZ-BORRAY, G.-A. 700 1 $aSOUZA, M. O. de 700 1 $aURRIAGO, A. R. V. 700 1 $aRODRIGUES, G. S. 700 1 $aSÁNCHEZ-LOZANO, J.-I. 700 1 $aZAMBRANO-MORENO, G.-S. 700 1 $aARIAS, M. A. L. 700 1 $aZAPATA-TAMAYO, C.-A. 700 1 $aGOULET, F. 700 1 $aPROIETTI, C. 700 1 $aROMÉMONT, A. de
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Embrapa Meio Ambiente (CNPMA) |
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